Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Schilderwerk

Hester Dakwerken voert voor uw huis, appartement of bedrijfsgebouw schilderwerken uit. Schilderwerken komen niet alleen ten goede voor de uitstraling van het object, het heeft wel degelijk een voordeel voor wat betreft het waardebehoud van het object.

Hetster Dakwerken werkt inmiddels voor een groot aantal opdrachtgevers, zowel voor particulieren als zorginstellingen, overheidsinstanties, woningcoorporaties, scholen en ondernemers. Deze langdurige relatie vloeit voor uit de kwaliteit die Hester Dakwerken levert tegen concurrende tarieven. 

Wat kan Hester Dakwerken voor u doen op schildergebied?
Hester Dakwerken is compleet in de dienstverlening. Wij geven een uitgebreid kleuradvies. Dit is mogelijk daar Hester Dakwerken een uitgebreid assortiment heeft aan merken en soorten verf. Op basis van kleurenstalen wordt samen met u de kleur bepaald.

Alvorens over te gaan op het schilderwerk, wordt samen met u de huidige afwerking van het oppervlak beoordeeld. Op basis van deze beoordeling wordt een advies opgesteld of er wel of niet direct overgegaan kan worden tot het schilderen van de objecten. Mogelijk zal er een eerste afwerking plaats moeten vinden om het uiteindelijke schilderwerk goed te laten lukken.

Naast het traditionele schilderwerk verzorgt Hester Dakwerken ook decoratieve technieken en spuitwerk voor grote oppervlakken. Hester Dakwerken werkt met gespecialiseerd en geschoold schilderspersoneel.

Hester Dakwerken - Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn