Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Kwaliteitszorg

Duurzaamheid

De materialen die Hester Dakwerken gebruikt zijn allemaal uitgekozen op hun kwaliteit en duurzaamheid. Het dak van uw kostbare pand wordt namelijk aan de lopende band blootgesteld aan extreme weersinvloeden als brandende zon, snijdende kou, wind en natuurlijk neerslag. U verwacht dan natuurlijk materialen die al deze invloeden moeiteloos weerstaan, zodat u geen omkijken heeft.

Bovendien werken wij met milieuvriendelijke materialen, zodat u altijd zeker weet dat uw nieuwe dak in alle opzichten voldoet aan de strenge moderne eisen en u nog jaren woonplezier zult beleven aan ons jarenlange vakmanschap en duurzame resultaten.

Uw voordelen als klant

Hester Dakwerken onderscheidt zich van de concurrentie door u als klant altijd centraal te stellen en door onze innovatieve oplossingen die altijd gebaseerd zijn op ontwikkelingen in de dakdekkers markt. Middels onze aanpak zijn wij in staat u te allen tijde zeer scherpe prijzen te offreren.

De dakbedekkings materialen die wij gebruiken zijn voorzien van een zogeheten KOMO-attest. Hierin staan de kwaliteits- en verwerkingseisen verwerkt. Dit betekent dat het materiaal door een onafhankelijke brancheorganisatie getest is op kwaliteit en duurzaamheid en voldoet aan alle strenge eisen. Alle medewerkers van Hester Dakwerken zijn VCA gecertificeerd.

Garantie

Wij van Hester Dakwerken zijn er trots op u garantie te bieden op alle werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Zo bent u er in woord en geschrift van verzekerd dat uw (nieuwe) dak nog vele tientallen jaren mee kan gaan.

Tegen een meerprijs kunnen wij grote(re) werken afleveren met een verzekerde, gewaarborgde, garantie.

Hester Dakwerken - Kwaliteitszorg dakdekkersbedrijf