Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Van dakkapel tot een dakraam. Van plaatsen tot onderhoud. 

Download onze brochure

Dakkapellen

Hester Dakwerken kent een specialisatie in dakkapellen. Het assortiment in mogelijkheden en types is zeer uitgebreid. Voor elk type dak is een dakkapel beschikbaar, ongeacht de oppervlakte van uw dak.

Zo biedt Hester Dakwerken houten en kunsstof dakkapellen. Met eenvoudige oplossingen kan uw topverdieping worden voorzien van meer leefruimte en licht, zowel voor platte als schuine daken. Hester Dakwerken adviseert u daarnaast over de algemene verbouwingswerkzaamheden die bij het plaatsen van een dakkapel komen kijken. 

Dakkapellen zijn er in diverse prijscategorieen. De hoogte is afhankelijk van de keuze van de materialen en het type uitbouw. Een bijkomend voordeel van een geplaatste dakkapel is dat het een absolute waardevermeerdering is voor uw woning. Potentiele kopers zien dit graag terug in een woning, daar het een uitbreiding is van het woongenot. 

Hester Dakwerken bereidt de plaatsing van een dakkapel of dakopbouw uitgebreid met u voor. Hester Dakwerken inventariseert uw wensen, waarna een uitgebreid plan van aanpak wordt opgesteld. 

Door de kennis en ervaring van Hester Dakwerken zijn wij in staat om op een zeer korte termijn de dakkapel of dakopbouw te plaatsen. Hester Dakwerken overlegt met u de planning van de werkzaamheden. Hester Dakwerken zorgt voor zo minder mogelijke overlast voor naburige panden en zorgt voor een uitgebreide communicatie van de komende werkzaamheden.

Vanzelfspreken voert Hester Dakwerken alle bouwmaterialen af en levert de dakkapel of dakopbouw bezemschoon op. Eventueel kan Hester Dakwerken ook de totale afbouw zoals schilderwerk en verdere aankleding van de topverdieping uitvoeren. 

Hester Dakwerken - Nieuwe dakkapel laten plaatsen