Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Verbouwingen

Hester Dakwerken voert voor uw de algemene bouwwerkzaamheden uit voor bestaande- en voor nieuwbouw. De bouwwerkzaamheden kunnen verricht worden voor totale renovaties en nieuwbouw, maar ook voor de kleinere werkzaamheden.

Hester Dakwerken stelt met u een gedetailleerd verbouwplan op. Op basis hiervan adviseren wij u over materialen en de exacte uitgevoerde werkzaamheden. Deze totale informatie kan worden gebruikt voor het opstellen van een offerte.

Hou rekening met het Bouwbesluit

Hester Dakwerken adviseert u uitgebreid over de werkzaamheden die verricht dienen te worden en aan welke specifieke eisen voor wat betreft wet- en regelgeving deze moeten voldoen. Zo kunt u te maken krijgen met het zogenaamde Bouwbesluit. Dit bouwbesluit bevat bepaalde eisen voor wat betreft de veiligheid, gezondheidsomgeving, constructies, energieregelingen en verplichtingen rond het milieu. Heeft u vragen over dit onderwerp, dan kunt u nu al telefonische contact opnemen met Hester Dakwerken. 

Een offerte van Hester Dakwerken. 

Een offerte voor een totale verbouwing is voor veel opdrachtgevers een ingewikkelde aangelegenheid. Het is een combinatie van uren en materialen. Hester Dakwerken helpt u met het samenstellen van een offerte voor de totale verbouwing. Heeft u al offertes liggen van andere partijen? Schroom niet om deze offertes voor te leggen aan Hester Dakwerken. Wij controleren de offerte op de compleetheid en de keuze van de materialen. Kortom: Voor welke offerte dan ook, u kunt bij Hester Dakwerken terecht voor advies over uw offerte. 

Hester Dakwerken - Aannemer Alphen aan den Rijn