Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Voorkom hoge kosten. Meerjaren onderhoud is echt de oplossing!

Download onze brochure

Onderhoud

Preventief te werk gaan is het voorkomen van noodoplossingen en vervolgschades bij kapotte en verrotte daken. Hester Dakwerken voert voor u periodiek onderhoud uit aan uw dak. Ons advies is minimaal twee maal per jaar onderhoud uit te laten voeren aan uw dak.

De winterperiode is met veel sneeuw, bladeren en vrieskou een van de oorzaken van het ontstaan van kleine oneffenheden en scheuren aan uw dak. Maar ook vuil van bladeren zorgen voor het minder goed weglopen van water van uw dak. Vaak genoeg raken afvoerbuizen verstopt en zorgt dit voor waterophopingen. een zware belasting voor uw dak.

De zomerperiode kent door een directe straling van zonlicht op uw dak. De hoge temperaturen en de stralingen zorgen voor verdroging van uw dak.

Hester Dakwerken adviseert u dan ook om na de winter- en zomerperiode onderhoud uit te laten voeren aan uw dak. Ons onderhoudscontract biedt u een uitgebreide service en kleine herstelwerkzaamheden worden preventief doorgevoerd. Hiermee heeft u altijd een actuele status van de kwaliteit van uw dak. Onderhoud voorkomt grote dure renovaties. Hester Dakwerken informeert u over eventuele dakwerkzaamheden op langere termijn. 

Hester Dakwerken brengt eventueel uw dak door middel van digitale foto's in beeld, zodat u zelf mee kunt kijken wat de kwaliteit van uw dak op dat moment is. 

 

Offerte aanvragen

Hester Dakwerken - Onderhoud dak dakdekkersbedrijf Alphen Rijn