Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Renovatie

Hester Dakwerken verzorgt de complete renovatie van uw dak. Op basis van ons onderhoudsplan of een inspectie voeren wij een totale renovatie van uw dak uit. Hester Dakwerken is in staat om kleine renovaties uit te voeren alsmede grote projecten voor grotere objecten en een renovatieplan van VVE's.

Bij de renovatie houdt Hester Dakwerken rekening met het milieuvriendelijk afvoeren van materialen, veilig werken op hoogte en voert ook aanvullende werkzaamheden uit op het gebied van energievriendelijke materialen en isolatie. 

Hester Dakwerken treedt op als hoofdaannemer, maar kan ook ondersteuning verlenen bij deelprojecten. Bouwkundige aspecten als herbouw of reparaties aan schoorstenen en boeiborden worden in eigen beheer uitgevoerd. Hester Dakwerken kent een laagdrempelige communicatie met de opdrachtgevers, waardoor de renovatie goed en planmatig wordt uitgevoerd.

Hester Dakwerken verzorgt bij de renovatie van uw dak voor de benodigde materialen en werkt uitsluitend met gereedschappen en transportmiddelen van hoogwaardige kwaliteiten. Ook zorgt Hester Dakwerken voor een omgevingsvriendelijke werkomgeving, waardoor de overlast van naburigen tot een minimum worden beperkt.

Hester Dakwerken - Nieuw dak laten plaatsen dakdekkersbedrijf