Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Maak het u eenvoudig! Onze expertise in keukens plaatsen.

Download onze brochure

Keukens

Hester Dakwerken begeleidt u bij de aankoop en de installatie of de verbouw van uw keuken. Hester Dakwerken is een veelgevraagde aannemer bij nieuwbouw en kleine en grote renovatieprojecten. Hester Dakwerken wordt betrokken vanaf het eerste ontwerp tot de daadwerkelijk uitvoering.

Hester Dakwerken is altijd betrokken geweest bij diverse bouwprojecten in Nederland en hebben hierdoor veel ervaring opgedaan in het inrichten en verbouwen van keukens. Hester Dakwerken kan u dan ook snel en vakkundig antwoorden geven op vragen die u heeft bij het plaatsen van een keuken. Ook eventuele bouwkundige wijzigingen aan de hand van de keukenwijzigingen kunnen door Hester Dakwerken voor u in beeld worden gebracht. 

Onze vakkennis

De samenwerking met Hester Dakwerken levert u een betrouwbare partner op bij de installatie van uw nieuwe keuken. Onze kennis met timmerwerken, aanleggen van gas, water en electriciteit biedt u mogelijkheden om de keuken zo in te richten zoals u dat wenst. Samen met u kijkt Hester Dakwerken welke keuken goed in uw woning past, zowel qua prijsniveau, stijl, afmeting van het huis. Op basis van deze wensen ontvangt u van Hester Dakwerken een uitgebreide en gerichte offerte. Hester Dakwerken neemt hiermee de totale coordinatie voor de installatie van de keuken uit handen. 

Hester Dakwerken - Nieuwe keuken plaatsen Alphen aan den Rijn