Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Dakreparatie

Ook uw dak heeft momenteel kleine oneffenheden wat uiteindelijk zal leiden tot lekkages. Sterker nog, mogelijk lekt uw dak al zonder dat u het ziet of merkt.

Een lekkage kan veel schade opleveren als er niet tijdig wordt ingegrepen. Het kan zelfs leiden tot een verrot dak en in het ergste geval dient u het gehele dak te laten vernieuwen. Ook zijn kleine oneffenheden aan uw dak een van de belangrijkste oorzaken van het verlies van energie en daarmee warmte van uw huis. 

Werkzaamheden dakreparatie

Een oneffenheid of een lekkage aan uw dak dient zo spoedig mogelijk gerepareerd te worden. Er zijn diverse aanbieders voor dakwerken, maar ons advies is om de reparatie uit te laten voeren door een erkende en ervaren dakwerker. 

Hester Dakwerken is een erkende dakwerker op het gebied van het repareren van daklekkages. Hester Dakwerken repareert op diverse wijzen op uw dak, waaronder via vloeibare dakbedekkingen. 

Hester Dakwerken werkt met een 24/7 bereikbaarheidsservice. Merkt u dat uw dak oneffenheden heeft of is er sprake van een lekkage. Neem direct contact op om erger te voorkomen. 

Onze bedrijfsvoertuigen zijn uitgerust om direct en snel te handelen bij dakreparaties.

Hester Dakwerken - Dakreparatie dak laten repareren