Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Over Hester Dakwerken

Hester Dakwerken is het dakdekkersbedrijf als het gaat om kwalitatief hoogstaand en goed verzorgd dakwerk. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf waarbij innovatie, vakmanschap en de klant centraal staan.

Wij houden ons bezig met dakrenovatie, nieuwbouwwerkzaamheden en (preventief) onderhoud gespecialiseerd in bitumineuze, kunststof dakbedekkingen en isolaties. Deze werkzaamheden worden in verschillende marktsegmenten uitgevoerd, namelijk de woningbouw en de utiliteitsbouw.

Wij zijn op de hoogte van actuele trends en voorschriften betreffende bitumineuze-, kunststof dakbedekkingen en isolaties. Wij stellen ons tot doel actief met de klant mee te denken en dus op een innovatieve manier in te spelen op nieuwe wensen en behoeften, zodat de klant voor jaren verzekerd is van een probleemloze dakbedekking.

Vertrouw op onze deskundigheid, inzicht en expertise.

De meeste mensen wachten totdat er vocht naar binnen komt ……Ernstige waterschade en de grote kosten die daaruit voortvloeien, kunnen de toekomst van uw pand zwaar hypothekeren.

Onderhoud van uw dak is van groot belang, want er schuilt immers een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder. U wilt dus geen risico lopen. U kunt dat voorkomen door uw dak(en) geregeld te laten controleren. De meeste waarborg- of verzekeringscontracten schrijven trouwens uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud door de eigenaar voor.

Wie in dakcontrole investeert, eist een professionele aanpak. Hester Dakwerken beschikt daarvoor over de benodigde kennis en ervaring. Wij voeren controles op de meest diverse daken uit. Wij onderkennen snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak(en) meteen aanwijzen : dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren, etc…

Hester Dakwerken - Hester Dakwerken Alphen aan den Rijn