Hester Dakwerken - Noodnummer 24/7 bereikbaar

Preventief handelen. Altijd goed! Vakkundige inspecties. 

Download onze brochure

Dakinspectie

Hester Dakwerken voert met grote regelmaat dakinspecties uit. Wij inspecteren diverse objecten met platte daken zoals kantoren, appartementencomplexen, sporthallen, ook aangebouwde objecten als garages, bijkeukens en woningaanbouwen. 

Daarnaast inspecteert Hester Dakwerken ook daken die hoger liggen en moeilijk bereikbaar zijn, zoals hoge flats, architectonische hoogbouw en moeilijk toegankelijke objecten als kerken. Ook inspecteert Hester Dakwerken bijzondere dakwerken als natuurlijk ingerichte daken, rieten daken, pannendaken, leisteen daken, en zinken en koperen daken. 

De dakinspectie bestaat uit een controle van de bouwkundige staat van het dak, eventuele oneffenheden en de afvoer van water. Hiermee houdt Hester Dakwerken rekening met de huidige technische staat van het gebouw en inventariseert de kwaliteit van de materialen, zowel op ouderdom en eventueel nieuw gebruik. Door de jarenlange ervaring kan Hester Dakwerken een rapport uitbrengen voor de materiaalherkenning, algemene dakconditie en onderhoudsresultaten.

Uiteindelijk biedt Hester Dakwerken een inspectierapport met daarin de wenselijke verbeteringen, prioriteiten en de mogelijke financiele gevolgen voor de verbetering van het dak. 

Hoe vraagt u een inspectie aan? Stuurt u Hester Dakwerken een mail of bel het algemene nummer.

Vul hieronder het formulier in om opdracht aan te vragen

Hester Dakwerken - Dakinspectie inspectie laten uitvoeren